Our offer of Allweyes AI boasts AI control with extraordinary efficiency.

Basa
我们的产品
什么让我们的客户感到兴奋
  • EZ-15 3 ing 1 karpet EZ-15 3 ing 1 karpet
    EZ-15 3 ing 1 karpet. ditangani kanthi becik sajrone proses kabeh. Wis ngalami pirang-pirang seri teknik pangolahan kalebu penyejukan suhu dhuwur, pemanasan, disinfeksi, lan pangatusan.
  • E-24D multi Fungsi karpet fikener E-24D E-24D multi Fungsi karpet fikener E-24D
    E-24D macem-macem ekstrak karpet fikener E-24D. kudu diuji tundhuk karo standar sing ketat. Tes iki kalebu uji coba kinerja mekanik, pengujian tahan tindakan, tes stabilitas dimensi, lan liya-liyane.
  • Pembersih uep-9s Pembersih uep-9s
    EB-9S Steam Cleaner.Produk iki bakal menehi pengalaman sing nyenengake, nggawe wong katon luwih yakin lan entuk pujian saka wong liya.
  • 05 05
    05.Proses produksi sing diwasa lan stabil lan sistem kontrol kualitas njamin kualitas.
22222
我们的服务
为独特或具有挑战性的业务需 求提供定制服务
如果你找不到适合该项目的现成产品,让大鹏科技的专业定制服务帮助你在7天内获得理想的产品,而不牺牲上市时间或定制优势。
如果你找不到适合该项目的现成产品,让大鹏科技的专业定制服务帮助你在7天内获得理想的产品,而不牺牲上市时间或定制优势。生产精度:利用最先进的技术设计和制造产品,确保客户得到最准确的产品。我们完全沉浸在客户的产品世界中。但我们不仅深入了解该行业的具体特点,还深入探讨了一些问题,例如:“什么让我们的客户感到兴奋?“
Waca liyane
Waca liyane
服务优势
如果你找不到适合该项目的现成产品,让大鹏科技的专业定制服务帮助你在7天内获得理想的产品,而不牺牲上市时间或定制优势。
关于我们
我们的产品在质量和创新方面赢得了许多认证
公司占地面积1.8万平方米,现有员工1200人,由设计团队、研发团队、生产团队、售后团队组成。共有59名设计师负责产品的结构和外观。
为了确保公司的可持续发展,我们坚持以“团队精神、专业精神和卓越精神”为核心价值观,自我完善。我们的产品出口到海外市场,现在在德国、法国、俄罗斯、英国、美国、意大利、葡萄牙、西班牙、加拿大、丹麦、日本、韩国、泰国、新加坡、印度、马来西亚等国家享有很高的声誉。
  • 1998+
    Company establishment
  • 500+
    Company personnel
  • 3000+
    Factory area
  • OEM
    OEM custom solutions
Waca liyane
我们的案例
可靠的质量满足我们的客户
  • Mesin cuci multifungsi 53L & Kepala pickling listrik
    1. Utamane ngresiki karpet. 2. ngresiki ruang tamu utawa ruang rapat cilik.
GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!