Huawei hawa Huawei kapanggih dina taun 1989.

Bahasa
Produk urang
Efisiensi tinggi, énergi ngahemat, perlindungan lingkungan
22222
Jasa kami
Naha milih kami?
Dina kompetisi pasar berapi dinten ayeuna, kiper lapangan sareng pengérik sareng jasa penjualan saatos anu dikeluaran sacara saé anu ditampi ku konsumén anyar sareng lami.

Diperlukeun guna ngahontal modernisasi efisiensi tinggi, hemat energi, syarat perlindungan lingkungan, pausahaan di terus ningkatkeun pikeun produk nu di waktu nu sami, fokus dina rarancang jeung ngembangkeun produk anyar, pikeun ngadopsi téknologi anyar, prosés anyar, bahan anyar , Kumpulan generasi anu langkung saé, produk langkung maju.
MACA DEUI
MACA DEUI
TENTANG KAMI
Produk kami parantos kéngingkeun sertifikasi
Huu Clower hawa dipendakan di 1989. Kami parantos mekar blowers Udara pikeun langkung ti 25 taun.
Parusahaan di 1998 ngaliwatan sertifikasi kualitas Iso9001, anu produk diala UL, cul, VDE, CSA, sertifikasi kaamanan CCEE, nyaéta pisan alus dina manajemen, rékayasa jeung tim produksi, dina garis kalawan kualitas luhur, layanan pangalusna, reputasi alus, manajemén sustainable "konsep kami ngalakukeun nu pangalusna mun demand papanggih customer.
  • 1990+
    Pendirian perusahaan
  • 300+
    Personel perusahaan
  • 6000+
    Daérah pabrik
  • Oem
    Solusi adat
MACA DEUI
Kasusah kami
Kualitas dipercaya pikeun minuhan palanggan urang
  • 厂家直销太阳能板100W柔性太阳能电池板房车太阳能
    厂家供应48V200AH太阳能离网发电系统磷酸铁锂电池10度电太阳能板,专业供应光伏板,太阳能板,厂家定做太阳能车棚,光伏板车棚,膜结构,厂家直销太阳能电池板 电池板组件。
  • 厂家直销太阳能板100W柔性太阳能电池板房车太阳能
    厂家供应48V200AH太阳能离网发电系统磷酸铁锂电池10度电太阳能板,专业供应光伏板,太阳能板,厂家定做太阳能车棚,光伏板车棚,膜结构,厂家直销太阳能电池板 电池板组件。
Babak sareng kami
Ngan ngantunkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados urang tiasa ngintunkeun anjeun FREE kanggo rupa-rupa desain kami!